Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert NUCLEAR, Nervochaos, Bloodlost si Berserkers

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
-
Pe data de: 
Luni, August 24, 2015
Joi, August 27, 2015
Adresa: 
Cluj si Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

NUCLEAR (Chile), Nervochaos (Brazilia), Bloodlost (Elvetia) si Berserkers (Romania) concerteaza la Cluj Napoca si Bucuresti


Luni, 24 August, respectiv  joi 27 August 2015 chilienii de la NUCLEAR revin in Romania dupa o pauza de 4 ani urmand sa sustina doua concerte alaturi la Cluj Napoca in Flying Circus Pub si Bucuresti in Quantic Pub alaturi de Nervochaos (Brazilia), Bloodlost (Elvetia) si Berserkers (Romania).
Concertele fac parte din turneul european pe care acestia il sustin in aceasta perioada, urmand ca trupa sa isi promoveze cel mai nou material de studio, “Formula For Anarchy” lansat de casa de discuri Candelight Records.

Concertul de la Cluj Napoca din 24 August  va avea loc in clubul Flying Circus Pub, incepand cu ora 20:00, pretul unui bilet fiind de 20 RON, aceasta putand fi achizitionat in seara concertului.
Concertul de la Bucuresti din 27 August  va avea loc in clubul Quantic Pub, situat pe Soseaua Grozavesti, nr. 3-5, incepand cu ora 20:00. Pretul unui bilet va fi de 25 ron, acesta putand fi achizitionat in ziua concertului.

NUCLEAR – https://www.facebook.com/nuclearcl
Este cunoscuta ca una dintre cele mai active formatii din Chile, afisand intotdeauna o puternica intensitate muzicala. 
Nu au renuntat la munca, si de-a lungul anilor au impartit scena cu trupe ca: Voivod, Forbidden, Brujería, Destruction, Torture Squad, Paul Di Anno, Toxic Holocaust, Grave, 1349, Joey Belladonna, Hirax, Kathaarsys, Transmetal, Denial, Jesus Martyr, Mortal Sin si alte trupe din Chile.

NERVOCHAOS – https://www.facebook.com/NervoChaos
A luat fiinta in primavara anului 1996, cu ideea de a crea o muzica agresiva si haotica spargand barierele de Death Metal si Hard Core . Trupa si a castigat statutul de cult in scena muzicii extreme prin munca depusa in ultimii ani, oferind o extravaganta auditiva in felul lor unic .
Demo-urile lor au devenit incet incet obiecte de colectie in mediul underground, atragand astfel un fan base statornic ce le-a oferit suportul si pentru materiale viitoare.

BLOODLOST – https://www.facebook.com/bloodlost
 S-au format in 2005 in Elvetia , primul album “Hellcome” fiind lansat in 2008. Trupa se va afla pentru prima data in Romania in cadrul acestui turneul.

BERSERKERS – https://www.facebook.com/berserkersthrash
Trupa de Thrash Metal bucuresteana baietii vor prezenta stilul rapid si agresiv de thrash cu piesele de pe noul album, World War III.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.