Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Maluma in Romania 2018

Body: 

Maluma, tânărul artist de origine columbiană (24 de ani), va susține un concert la București, în cadrul turneului său european FAME Tour. Evenimentul a fost confirmat de cântăreț pentru 30 iunie 2018, dar nu se cunoaște momentan locația sau promoterul local

Artistul și compozitorul columbian Maluma, ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut ”Magia” (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria ”Best Latin America Central Act”, fiind nominalizat și la Latin Grammy Awards of 2013, pentru Best New Artist.

Maluma, un adevărat sex-simbol al muzicii latino, supranumit Pretty Boy, conform titlului dat celui de-al doilea album al său, „Pretty Boy, Dirty Boy”, are peste 32 de milioane de fani, iar piesele sale au făcut înconjurul lumii și au bătut record după record, în 2013 fiind nominalizat la premiile Latin Grammy, la categoria Cel mai bun artist nou. De asemenea, concertele sale sunt renumite grație efectelor, energiei și empatiei pe care artistul reușește să o creeze cu publicul său. Conform unor zvonuri, prețul unui bilet va începe de la 100 de euro.

 

 

Afis EV: 
Data: 
Sâmbătă, Martie 24, 2018
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.