Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Luna Amara

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
fabrica
Pe data de: 
Sâmbătă, Martie 19, 2016
Adresa: 
Str. 11 Iunie nr 50, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

OPEN DOORS: 20:00
First Division: 21:30-22:20
Front: 22:30-23:20
LUNA AMARA: 23:30
Support: 40 lei

Luna Amară cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă.

În toamna lui 2013, Luna Amară au filmat un concert-maraton în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. O parte din înregistrările audio, cuprinzând piese de pe primele două albume ale trupei (acum epuizate) precum și o piesă nouă în primă audiție, au fost lansate anul trecut pe CD-ul „Live la Conti”, primul album live Luna Amară, ce a primit titlul de „Cel mai bun album alternative rock românesc” la Metalhead Awards 2014. Întreg concertul de la Conti urmează să fie lansat și pe DVD, în tot acest timp trupa pregătind materiale pentru un nou album de studio.

Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată. 

Componență:
Nick Făgădar (voce, chitară)
Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă)
Șerban Onțanu-Crăciun (chitară)
Sorin Moraru (bass)
Răzvan Ristea (tobe)

Discografie:
-    Asfalt (2004, CD)
-    Loc lipsă (2006, CD)
-    Don’t Let Your Dreams Fall Asleep (2009, CD)
-    Pietre în alb (2011, CD)
-    Live la Conti (2014, CD live)

www.luna-amara.ro
http://facebook.com/lunaamaraband
http://youtube.com/lunaamaraband

***
FRONT

În 2009, la Cluj­ Napoca, și­-au început drumul cu o componență ce includea membri ale unor trupe cunoscute din zonă și­ au reușit, repede, să lanseze o impresie bună pe scena locală, în special prin aparițiile în deschiderea unor nume consacrate din undergroundul muzical românesc. Anul acela au scos primul lor EP, 100% auto­produs, pe care­l găsiți pe pagina lor de Soundcloud. Au reușit să ajungă în heavy rotation și viitorul părea roz. Cum nu întotdeauna socoteala de­ acasă iese, din cauza unor diferențe de viziune, câțiva din membri au părăsit trupa și­ au fost puși în fața dificilei sarcini de­ a le găsi înlocuitori. Următorii ani i­au investit în producția și compoziția unor piese noi, mai complexe, reorchestrarea celor inițiale, iar la sfârșitul lui 2014 au ajuns, din nou, la o formulă stabilă și au reluat cursul frânt în urmă cu 5 ani. 

După câteva concerte și multe repetiții, în februarie 2015 au lansat “Left Inside”, primul single, care le-­a adus multă expunere, locuri pe câteva scene importante și multă căldură din partea publicului. Al doilea single, “Alive”, însoțit de un videoclip zdrobitor, urma să apară pe tub în toamna lui 2015, dar din cauza evenimentelor tragice din București, au decis să-­i amâne lansarea. Videoclipul a fost lansat în luna ianuarie a acestui an (https://www.youtube.com/watch?v=yGYQEO8zpC0).
Dacă toate merg bine, primăvara viitoare vor avea plăcerea de­a vă prezenta noul lor EP și al doilea videoclip, care sfredelește mai mult în sinele FronT. 
Mulți oameni dragi au lăsat însemnări, în cartea lor, dar, capitolul ăsta îl scriu Julia Kocis (tobe), Ciprian Sav (chitară, voce armonie), Doru Nedelcu (chitara, efecte, voce armonie), Paul Tenciu (chitara bas) și Mihai Șarlea (voce). 

#onlylovefromfront

https://www.facebook.com/FrontBand/
https://frontbandromania.bandcamp.com/

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.