Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert CRADLE OF FILTH si Ne Obliviscaris

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Sala Polivalenta
Pe data de: 
Marţi, Noiembrie 10, 2015
Adresa: 
Cluj Napoca
Rezervari si informatii la: 
-

CRADLE OF FILTH si Ne Obliviscaris vor canta la Cluj Napoca


Concertul Cradle of Filth si Ne Obliviscaris se muta la Cluj Arena

Organizatorii concertului Cradle of Filth si Ne Obliviscaris de la Cluj Napoca in colaborare cu Flying Circus Pub au decis mutarea evenimentului din clubul Flying Circus in parcarea subterana din cadrul Cluj Arena, urmand ca dupa concert sa aiba loc un after party oficial in clubul clujean.
Aceasta modificarea are loc din cauza cererii mari de bilete pentru acest concert, cele 400 bilete puse initial in vanzare fiind vandute in mai putin de 72 de ore de la punerea in vanzare a acestora.
Biletele achizitionate deja isi pastreaza valabilitatea pentru noua locatie, iar un numar suplimentar de 600 de bilete devine disponibil pentru acest eveniment.
Sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:
- 60 RON pana in data de 6 Noiembrie;
- 70 RON pret valabil in seara concertului, la intrare.
Bilete sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. 
Dupa o pauza de 6 ani, cradle Of Filth revine la Cluj-Napoca in cadrul turneului "Inquisitional Tourture 2015". Trupa promoveaza ultimul album de studio, intitulat "Hammer Of The Witches", lansat pe 10 iulie 2015 sub egida Nuclear Blast. Alaturi de acestia pe scena vor urca australienii de la Ne Obliviscaris, care revin in Romania dupa concertul sustinut in aceasta vara.
Dani Filth, vocalistul celor de la CRADLE OF FILTH a dorit să transmită un mesaj pentru fanii din Romania în legatură cu acest eveniment:
    “Cradle Of Filth are very much looking forward to playing Romania (Motherland of the Vampyre) and are delighted that this show in Cluj Napoca has been added to our ‘Inquisitional Tourture’ run of Autumnal dates. We are going to be putting on a spectacular show, playing a decadent set of material that hasn’t been aired for an eternity, as well as songs from our new album ‘Hammer Of The Witches’ and I hope that you, the fans, can come and bear irrevocable witness to the maelstrom of metal madness itching to be rent…
    So, until then, bring on the tenth of November and see you in the pit!”


Cradle of Filth (https://www.facebook.com/cradleoffilth) a fost infiintată in 1991, în Anglia, în componenta initială Daniel Lloyd Davey (voce), Paul Ryan (chitara), Benjamin Ryan (clape), John Richard (bas) şi Darren Garden (tobe). Liderul trupei şi-a schimbat ulterior numele in Dani Filth.
Desi debutul si l-a facut in 1992, cu demo-ul Invoking The Unclean , CoF a ajuns cunoscută abia în 1996, odată cu lansarea albumului Dusk And Her Embrace - Litanies Of Damnation, Death And The Dark Erotic .Un alt material discografic important în istoria trupei a fost lansat Cruelty And The Beast (1998). 
Cradle of Filth a lansat până în prezent  12  albume de studio, cel mai recent fiind LP-ul “Hammer Of The Witches” , apărut anul acesta via Nuclear Blast, album ce a avut parte de un feedback pozitiv din partea presei de specialitate.
In 2015 Cradle of Filth inseamnă:
Dani Filth - Vocals 
Martin Skaroupka - Drums 
Daniel Firth - Bass 
Richard Shaw - Guitar Soul 
Ashok - Guitar Soul 
Lindsay Schoolcraft - Keys and Female vocals.
https://www.youtube.com/watch?v=t2Y4uZ0rnRk


Ne Obliviscaris (https://www.facebook.com/NeObliviscarisBand) s-a infiintat în anul 2003, amestecul inedit între muzica progresivă şi sonoritătile death metal transformand trupa în una din cele mai interesante prezente din scena de metal internatională.
Cu doua albume de studio la activ, trupa revine in Romania dupa show-ul susţinut în aceasta vara, membrii acesteia promiţând un show special la Cluj Napoca în cadrul acestui concert.
Ne Obliviscaris:
Xen - Lead Vocals 
Tim Charles - Violin & Clean Vocals
Matt Klavins - Guitar 
Cygnus - Bass
Benjamin Baret- Lead guitar 
Dan Presland - Drums 

https://www.youtube.com/watch?v=Rc7DaJqn5Hg

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.