Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

CONCERT CARGO

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Hard Rock Cafe
Pe data de: 
Joi, Martie 26, 2015
Adresa: 
B-dul Kiseleff nr. 32, Bucureşti
Rezervari si informatii la: 
-
Legenda rockului timişorean, CARGO, vine pe 26 martie la Hard Rock Cafe pentru un show extraordinar! Vino cânţi cele mai cunosute refrene şi să te bucuri de revederea cu o formaţie de top!  “Ziua vrăjitoarelor”, “Anarhia”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de voi”, “Nu mai am ţigări” şi multe altele sunt garanţia unui concert memorabil!
 
Înfiinţată la Timişoara în 1985, CARGO a revoluţionat rockul românesc încă de la primul album - “Poveştiri din gara”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, “Destin”, iar gloria absoluta a venit în 1998, când au lansat albumul “Ziua Vrăjitoarelor,” alături de o broşură intitulată “Jurnal de bord”, ce include textele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei.
 
Anul 2000 a coincis cu lansarea maxi-single-ului “Bagă-ţi minţile în cap”, iar în 2007 CRAGO a scos pe piaţă albumul “XXII” un ‘best of’ ce conţine 22 dintre cele mai cunoscute piese ale formaţiei, reînregistrate cu Adrian Ingrişan, la voce.
 
Cele mai recente single-uri, “Nu mă lasa să-mi fie dor” şi “A 5-a dimensiune” s-au numărat în 2013 printre preferatele publicului, iar concertele CARGO se desfăşoară frecvent cu casa închisă.  Aşadar, nu pierde şansa de a vedea live, o trupă ce a scris istorie în rockul românesc, în concertul extraordinar, de la Hard Rock Cafe.
 
Showul începe la 21.30, iar biletele costă 60 de lei, cu loc la masă şi 80 de lei VIP, cu loc la masă, în faţa scenei.
Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe, în reţeaua iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour) şi online pe www.iabilet.ro sau prin aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.