Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Bucovina

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Vineri, Aprilie 28, 2017
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Concert Bucovina pe scena Doors Club

Vineri, 28 aprilie, Doors Club invită constănțenii la un nou concert BUCOVINA. 
Bucovina a devenit în ultimii ani una dintre cele mai iubite trupe de rock metal din România. Faptul că ajuns să aibă concerte sold out nu face decât să dovedească acest lucru. 

Componența trupei: Florin „Crivăț” Tibu - chitară, vocal; Bogdan Luparu - chitară, vocal; Mishu - tobe; Jorge Augusto Coan - chitară bass. 

Bucovina este o trupă ce s-a impus cu detașare pe piața muzicală românească și care a cunoscut un succes extraordinar la Constanța. Cu nenumărate concerte în țară și turnee în străinătate, Bucovina este o trupă de forță care a adunat de-a lungul anilor mii de fani.

In deschidere, aveți prilejul să ascultați Recipe for Hate din Galați.
Prețul unui bilet este 35 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, luni, 24 aprilie. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.