Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert The Aristocrats - Tres Caballeros World Tour

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Luni, Decembrie 7, 2015
Adresa: 
Parcul Carol, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Concert The Aristocrats - Tres Caballeros World Tour​
 
UPDATE: 

Concertul The Aristocrats din data de 7 Decembrie se muta la Arenele Romane


   Deoarece locatia initiala, The SilverChurch Club, unde trebuia sa aiba loc concertul The Aristocrats de pe 7 Decembrie este in curs de renovare, concertul se va muta in cortul incalzit de la Arenele Romane. Astfel, publicul va avea parte de un spatiu generos si sigur, unde va putea sa se delecteze cu un show live de inalta calitate.
  Supergrupul format din  trei muzicieni geniali, aclamati la nivel international: Guthrie Govan, Bryan Beller si Marco Minnemann se va afla in premiera in tara noastra. Guthrie a fost declarat cel mai bun chitarist din lume de catre revista The Guitarist, a scris doua carti despre arta cantatului la chitara si a mai luat parte la activitatea unor trupe precum ASIA, GPS, the Young Punx, si acum, The Aristocrats, iar Bryan Beller si Marco Minemann activeaza de asemenea in proiectul celebrului chitarist Joe Satriani.
 Trupa abordeaza un stil aparte, o fuziune intre rock instrumental, progressive si jazz. 
The Aristocrats isi promoveaza in acest turneu cel mai recent album, “Tres Caballeros” pe care l-au inregistrat deja si pe care il vor lansa in luna iulie a acestui an. Show-urile lor sunt adevarate experiente live, o demonstratie a fortei lor de magicieni ai instrumentelor, presarata cu momente comice si cu interactiuni savuroase cu publicul.
Concertul The Aristocrats este organizat de Phoenix Entertainment.
Cu ocazia schimbarii locatiei, biletele care vor fi achizitionate pana in ziua evenimentului se vor gasi la pretul de 85 de lei, iar in ziua concertului, pretul unui bilet va fi de 99 de lei.

 

 Supergrupul The Aristocrats vine in premiera in Romania pe 7 decembrie la The Silver Church. Formata din Guthrie Govan, Bryan Beller si Marco Minnemann, trei muzicieni de exceptie aclamati la nivel international, trupa abordeaza un stil aparte, o fuziune intre rock instrumental, progressive si jazz.
Chitaristul Guthrie Govan a primit cuvinte de lauda de la colegi de breasla precum Satriani sau Paul Gilbert. “Ceea ce il diferentiaza de altii este faptul ca, indiferent de miscarile pe care le face, reuseste sa combine totul atat de gratios si sa ii iasa perfect fiecare abordare”, a declarat Joe Satriani. Guthrie a fost declarat cel mai bun chitarist din lume de catre revista The Guitarist, a scris doua carti despre arta cantatului la chitara si a mai luat parte la activitatea unor trupe ca ASIA, GPS, the Young Punx si, acum, The Aristocrats.
Chitaristul adora combinatiile considerate imposibile, iar stilul sau eclectic este un creuzet de jazz, hard rock, blues rock, funk sau progressive, notand ca inspiratii pe Yngwie Malmsteen, Steve Vai sau Jeff Beck.
Bryan Beller este cunoscut pentru contributia sa in activitatea unor artisti ca Dethklok, Mike Keneally, Steve Vai, James LaBrie de la Dream Theater sau Joe Satriani. Ca artist solo, basistul a lansat 3 albume din 2008 pana in 2011, iar apoi a inceput colaborarea cu The Aristocrats. Ca si colegul sau trupa, Guthrie, si Bryan are talent de scriitor, fiind editor pentru revista “Bass Player”, precum si pentru “Real World”, acolo unde are o coloana destinata pentru sfaturi catre basisti.
Marco Minnemann ocupa pozitia din spatele tobelor, insa talentul sau de muzician nu se limiteaza la cel de tobosar. Marco este cunoscut ca un inovator in lumea bateristilor, dezvoltand o tehnica numita “interdependenta” pe care a conceptualizat-o intr-o carte dedicata. In 2011, Minnemann a fost finalist in seria de auditii pentru postul de tobosar al formatiei Dream Theater.
In prezent, bateristul face parte din trupa lui Steven Wilson si canta impreuna cu Joe Satriani, pe langa activitatea pe care o desfasoara in the Aristocrats.
The Aristocrats isi promoveaza in acest turneu cel mai recent album, “Tres Caballeros” pe care l-au inregistrat deja si pe care il vor lansa in luna iulie a acestui an. Show-urile lor sunt adevarate experiente live, o demonstratie a fortei lor de magicieni ai instrumentelor, presarata cu momente comice si cu interactiuni savuroase cu publicul.
Concertul supergrupului The Aristocrats este organizat de Phoenix Entertainment.
Primele 200 de bilete sunt disponibile la pretul de 65 de lei, urmand ca, dupa epuizarea lor, sa fie puse in vanzare 400 de bilete la pretul de 85 de lei. Dupa epuizarea celor 400, precum si in ziua evenimentului, pretul unui bilet va fi de 99 de lei.
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.