Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Ce avantaje ai daca mergi la concertul trupei EUROPE

Body: 

Ce avantaje ai daca mergi la concertul trupei EUROPE!

Locație adecvată, prețuri noi la bilete.

 

După o serie de concerte rock fantastice,  susținute pe marile scene din Marea Britanie, Irlanda, apoi in SUA la New York, Chicago, Indianapolis sau Cleveland, EUROPE, una dintre cele mai importante trupe de rock a anilor '80, vine pe 11 iunie și la București.
EUROPE – Live  - https://www.youtube.com/watch?v=B2CaZvMyGIQ 

Arenele Romane,  este noul loc de întâlnire al fanilor care vor să vadă pe 11 iunie, de la ora 20.00, show-ul incendiar al suedezilor de la Europe. Odată cu mutarea la ”casă nouă”, în aer liber, prețurile biletelor s-au redus SUBSTANȚIAL.
Astfel, împătimiții muzicii rock pot opta fie pentru locurile disponibile în apropierea scenei, fie în sectoarele din tribune ce asigură o vizibilitate excelentă.
Veștile bune continuă! Toți cei care și-au păstrat biletele achiziționate pentru concertul Europe din luna noiembrie 2014, vor beneficia de locuri în zona VIP la show-ul din 11 iunie de la Arenele Romane.
Biletele sunt disponibile în rețeaua EVENTIM, la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro, la următoarele prețuri: VIP – 175 lei, Cat.I – 135 lei și Cat.II – 95 lei.
Cel mai popular album lansat de Europe este "The Final Countdown", apărut în anul 1986, ce a fost vândut în aproximativ 4 milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Pe lângă piesa de referinţă a trupei, în concertul de la Arenele Romane publicul va putea asculta şi cântece celebre, precum , "Rock the night" sau balada "Carrie", dar și compoziții de pe cel mai recent album al suedezilor, ”War of Kings”.
Rămâne stabilit! Ne vedem pe 11 iunie, la ARENELE ROMANE, ora 20.00. 

 

Afis EV: 
Data: 
Luni, Mai 11, 2015
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.