Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Șuie Paparude a lansat “Omul de gheață”

Body: 

Șuie Paparude a lansat “Omul de gheață”

Trupa Șuie Paparude, una dintre cele mai iubite și apreciate formații din România, a lansat OMUL DE GHEAȚĂ – un single ce anunță noul album.

Videoclipul “Omul de gheață” a fost realizat de către Andi Singer: “Băieții de la Șuie Paparude mi-au influențat viața de când eram foarte mic. Datorită lor am ajuns să cunosc o multitudine de muzica incredibilă, clipuri, filme, regizori, o întreagă lume care era ascunsă în underground, și de care eu nu eram conștient. Ei au fost cei care mi-au deschis apetitul către arta și sunt incredibil de bucuros că am reușit, după atâta timp, să le dau ceva înapoi si să colaborăm. Într-un fel cred ca a fost un fel de datorie, în mod sigur a fost o onoare, Șuie Paparude au darul de a avea o energie foarte sinceră și de a nu compromite deloc ceea ce sunt și asta îi face foarte speciali pe scena muzicală românească.”

Despre “Omul de gheață” Michi (Mihai Câmpineanu), liderul trupei, spune că piesa a fost inițial instrumentală și a fost terminată și salvată în octombrie 2013.  În 2017 s-a revenit asupra piesei, iar BeanMC a scris versurile: “Omul de gheață e o piesă optimistă, care privește înainte. Deși este învăluită și ambalată într-un ambalaj puțin “țepos”, are un mesaj optimist.” 

Omul de gheață, noul videoclip Șuie Paparude, se poate urmări pe canalul de youtube al trupei. 

Evenimentul de lansare a avut loc în cadrul concertului tradițional de sfârșit de an pe care ȘUIE PAPARUDE îl susține de 8 ani la rând pe 30 decembrie în Control Club.

Omul de gheață
Muzică: Mihai Câmpineanu (Michi) 
Versuri: Alexe Marius Andrei (BeanMC) 
Cu: Răzvan Corneci 
Regizat de: Andi Singer 
DOP: Dragoș Sabadac 
Producție: Elena Maria Popescu 
Mulțumim: http://bleumarinsailing.ro; www.setsail.ro; www.vrtw.life, Andrei Janca, Adi Bulboacă, Irina Bedreaga, Alexandru Chiru și Nicu Cristi.

Pagină oficială Facebook: www.facebook.com/suiepaparude.ro 
Site oficial: www.suiepaparude.ro  
Youtube: www.youtube.com/SuiePaparudeOfficial 


O planetă de gheață poate e ceva frumos

Afis EV: 
Data: 
Miercuri, Ianuarie 31, 2018
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.