Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

ȘTEFAN BĂNICĂ - CONCERT EXTRAORDINAR DE CRĂCIUN 2016

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Sala Palatului
Pe data de: 
Vineri, Decembrie 9, 2016
Sâmbătă, Decembrie 10, 2016
Duminică, Decembrie 11, 2016
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

ȘTEFAN BĂNICĂ - CONCERT EXTRAORDINAR DE CRĂCIUN 2016
9 & 10 DECEMBRIE, SALA PALATULUI


Ștefan Bănică sărbătorește în decembrie 15 ani de Concerte extraordinare de Crăciun! Spectacolele din acest an vor avea loc pe 9 & 10 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.
Tradiția concertelor de Crăciun Ștefan Bănică, care vor avea loc în decembrie pentru al 15-lea an consecutiv, este unică în industria spectacolelor din România. Recordurile înregistrate ca număr de spectatori și ca număr de concerte au transformat concertele de Crăciun marca Ștefan Bănică într-un eveniment fără egal în peisajul artistic românesc.

De 15 ani, spectatorii de toate vârstele aleg să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă în pași de rock’n’roll, împreună cu unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști din România, Ștefan Bănică. Muzica live, show-ul de lumini, efectele speciale, invitații-surpriză, baletul și coregrafia, dar mai ales energia impresionantă care cuprinde deopotrivă artiștii și publicul fac din Concertul extraordinar de Crăciun un eveniment unic, care poate fi urmărit doar o dată pe an, un spectacol de excepție, care nu trebuie ratat!

Vino și trăiește o experiență unică alături de Ștefan Bănică la cel mai așteptat show al lunii decembrie – Concert Extraordinar de Crăciun!

Biletele se găsesc la: Sala Palatului, Stația de Metrou Unirii 2, Unirea Shopping Center etaj 2, Băneasa Shopping City, Librăriile Cărturești, Humanitas, Mihai Eminescu, Magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online, pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.salapalatului.ro, www.vandbilete.ro Info: 021 315 36 66, 0723 531 330, 0742 534 027

 

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ștefan Bănică  este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 Discuri de aur și 2 de platină; zeci de videoclipuri muzicale; are peste 30 de roluri în film și teatru; a primit nenumărate premii și distincții, care completează un palmares artistic impresionant. Are un public foarte variat, care cuprinde patru generații: copii, tineri, părinți, bunici. Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în show-biz-ul românesc.

https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial
https://www.stefanbanica.ro

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.